OK Gorica slavila u Varaždinu 3:0 u setovima

Gorica default

Odbojkaši Gorice u vikend utakmici pobijedili su OK Varaždin Volley 3:0 u setovima (20:25,19:25,17:25). Još se jednom pokazalo da Goričani kvalitetno treniraju, ali i da je njihova psihološka priprema vrlo dobra. Atmosfera je u klubu te među igračima idealna te je momčad spremna za nove pobjede.

Varaždin Volley je mlada ekipa s nekoliko pojačanja iz Zagreba. Odlično smo prepoznali njihove prednosti i nedostatke, i prema tome postavili taktički plan u utakmici, kojeg su naši igrači besprijekorno proveli. Nadigrali smo ih u svim fazama igre i tako pokazali da smo kvalitetnija ekipa, te zasluženo slavili – rekao je trener OK Gorice Jurica Antić. Ovom su pobjedom Goričani nekoliko sati držali drugo mjesto na tablici skupine dva 1. A Hrvatske odbojkaške lige, ali nakon pobjede MOK Šibenika nad OK Centurionom iz Pule 3:0 u setovima, upravo je Šibenik zauzeo prvo mjesto, dok je Gorica trenutačno treće u poretku.

Šibenik sa sve tri pobjede iz tri kola ima osam bodova, HOK Borovo Vukovar je drugi sa sedam, a već spomenuta Gorica je treća sa šest bodova. Sljedeću utakmica Goričani igraju s OK Centurionom u Puli.

Centurion iz Pule je dobra i iskusna ekipa. Igraju u Pattinaggiu, koji je specifičan i tamo nikad nije lako uzeti bodove, ali ako budemo pravi i odigramo na svojem maksimumu, vjerujem da možemo zaprijetiti domaćinu – kazao je Antić. Potrebno je naglasiti kako su Goričani s Puležanima igrali već tijekom kvalifikacijskog turnira za ulazak u 1.A HOL i tu su utakmicu izgubili 3:1 u setovima. No, mnogo je prošlo od tih kvalifikacija, Goričani su se i pojačali, ali su i stasali u formi, tako da će utakmica s Pulom biti zanimljiva. U Pulu se putuje u nedjelju 2. studenog u popodnevnima satima, a utakmica sa OK Centurionom igra se u 18 sati.

Pratite nas na društvenim mrežama