Izvještaj sa humanitarnog turnira “Slaven 2011”

Nakon drugog izdanja humanitarnog turnira „Slaven 2011.”, OK Gorica kao organizator natjecanja, može biti zadovoljan postignutim. Nakon prošlogodišnjeg izdanja „Slaven 2010.”, ove godine ponajviše možemo biti zadovoljni sa povećanjem broja natjecateljskih ekipa (prošle godine 26, ove godine 33), većim iznosom prikupljenih sredstava od samog turnira (prošle godine 14.500,00kn, ove godine nešto više od 16.000,00kn), ali i sa pozitivnim reakcijama gostiju i natjecateljskih ekipa, koji su potvrdili svoj dolazak na izdanje „Slaven 2012″.

Iako nismo polučili željeni cilj, i prikupili ciljani iznos od 65.000,00 kn, koliko je potrebno za nabavu i ugradnju rampe namijenjene za Slavenovo lakše i jednostavnije kretanje, smatramo da smo Slavena i njegovu obitelj malo približili ka ostvarenju toga cilja.

Iako se radi prvenstveno o humanitarnom turniru potrebno je navesti osvajače/ice prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji:

ŽENE

1. Bečić – Bečić
2. Topčić – Vrbanc
3. Jurišić – Vikić

MUŠKI

1. Šulc – Skorin (obranili prošlogodišnji naslov)
2. Obradović – Zhukouski
2. Goga – Huljev (obranili prošlogodišnje 3. mjesto)

Na kraju bi se, u ime organizatora, željeli zahvaliti svima koji su svoje slobodno vrijeme i novac uložili kako bi pomogli realizaciju drugog izdanja turnira. Pri tome prvenstveno zahvaljujemo sponzorima koji su i ove godine podržali turnir, i to: Grad Veliku Goricu, Zagrebačku pivovaru d.d., Bistro Kaktus i McDonalds.

Posebnu zahvalu upućujemo Slavenu i njegovoj obitelji i prijateljima, svim natjecateljskim ekipama, građanima, sportski udrugama koje su izrazile potporu turniru, medijima koji su informirali građane o akciji, te članovima OK Gorica koji su svojim radom puna tri dana bespredmetno podržali turnir.

Do slijedećeg izdanja „Slaven 2012.”,

sportski pozdrav!

Pratite nas na društvenim mrežama