Prijave za humanitarni odbojkaški turnir na pijesku “Slaven 2012”

Treću godinu zaredom OK Gorica organizira humanitarni turnir “Slaven 2012”. Ovogodišnje izdanje turnira “Slaven 2012” održat će se od 06. do 08. srpnja 2012. na odbojkaškom igralištu uz OŠ Eugen Kumičić u Velikoj Gorici.

Turnirom se prikupljaju sredstva za igrača OK Gorica koji je u ljeto 2009.g. nastradao u nesreći ostavši nepokretan, a prikupljena sredstva će se usmjeriti za kupovinu motorizirane rampe kako bi Slaven mogao doći do stana na prvome katu svoje zgrade.

– Kako smo tijekom prošlogodišnjeg izdanja turnira uspjeli skupiti tek nešto više od 16.000,00 kuna i ove godine nastavljamo s istim ciljem, skupiti dovoljno financija za ugradnju motorizirane rampe, sa ciljem da se prikupi 65.000,00 kn.
Kotizacija za sudjelovanje na turniru po ekipi iznosi 150 kuna, a svakoj ekipi i posjetiteljima organizatori jamče dobru zabavu i posebne nagrade organizatora. Turnir će završiti velikim roštiljem u nedjelju.

Prijave muških i ženskih parova traju do 01.07. a prijaviti se možete putem e-maila na turnir.slaven@gmail.com, na FB stranici turnira ili slanjem sms poruke na 099/3903544 (Jurica Antić). Potrebno je samo staviti naznaku da se radi o prijavi za turnir, uz koju je potrebno navesti ime i prezime natjecatelja te broj za kontakt.
– U ove je dvije godine na turniru ukupno sudjelovalo 60-ak ekipa, što muških, što ženskih, ove godine očekujemo da će ukupan broj prijavljenih ekipa biti veći od 40.

Pratite nas na društvenim mrežama