Prijave za humanitarni turnir „Slaven 2013“

Već četvrtu godinu za redom članovi OK Gorica organiziraju humanitarni turnir pod nazivom „Slaven“ koji ove godine dobiva još jednu novu, humanitarnu notu. Prijave su u tijeku.

Svake godine na terenu iza osnovne škole Eugena Kumičića održava se turnir u odbojci na pijesku. Bio bi to turnir kao i svaki drugi da se ne odlikuje humanitarnom svrhom zbog koje je i nastao prije četiri godine. Igrači OK Gorice upustili su se u organizaciju jednog takvog turnira kako bi prikupili sredstva za pomoć svom suigraču i prijatelju Slavenu koji je prije 4 godine doživio nesreću i ostao nepokretan. Od tada se održava ovaj humanitarni turnir, a ove godine prikupljena sredstva donirat će se velikogoričkom Športskom savezu osoba s invaliditetom.

Kao i svake godine turnir je organiziran za mješovite parove i ponovno će osim atraktivne odbojke na pjesku tu biti i puno zabave, hrane, pića i druženja.

Turnir počinje 28.lipnja i trajat će sve do 30.lipnja kad se odigrava završnica. Prijaviti se može putem e-maila na jura@ok-gorica.hr ili u inbox facebook eventa Humanitarni turnir „Slaven 2013“ , a kotizacija iznosi 150 kuna po paru.

Pratite nas na društvenim mrežama