OK Gorica ugostila regionalno kadetsko prvenstvo

13268210_1625416167784509_6125617503893574637_o

U subotu, 21. svibnja u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici u organizaciji Odbojkaškog kluba Gorica održano je Prvenstvo odbojkaške regije Centar za kadete. Najbolji su bili odbojkaši zagrebačke Mladosti, a domaćin je zauzeo četvrto mjesto.

Odbojkaška mladost središnje Hrvatske u subotu, 21. svibnja sjatila se u velikogoričku Gradsku sportsku dvoranu. Najbolji timovi u svojim županijama osigurali su pravo nastupa na regionalnom natjecanju. U mnoštvu odličnih utakmica najbolja se pokazala zagrebačka Mladost koja je osvojila turnir. U stopu su ih na pratili gradski rivali – OK Croatia. Treće mjesto pripalo je Sišćanima dok su se domaći momci morali zadovoljiti četvrtim mjestom i drvenim medaljama.

Uz najbolje ekipe, proglašeni su i najbolji pojedinci prema odabiru trenera svih ekipa sudionica natjecanja. Nagrada za najboljeg obrambenog igrača pripala je mladom Sišćaninu Leonardu Vekiću. Za najboljeg tehničara izabran je mladostaš Gabrijel Ivančić, a Filip Marinić iz Croatije proglašen je najboljim napadačem. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Tino Hanžić iz zagrebačke Mladosti.

Natjecanje su svojim prisustvom uveličali dopredsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Željko Jurčević i savjetnik za sport Velike Gorice Darko Ćopić. „Posebno bih se zahvalio domaćinu, Odbojkaškom klubu Gorica, koji je uspješno organizirao ovakvo natjecanje i na najbolji način opravdao povjerenje koje im je ukazao Hrvatski odbojkaški savez.“, kazao je Jurčević. Svoju nadu u daljnji razvoj muške odbojke u Velikoj Gorici iznio je i gospodin Čopić: „Muška odbojka najmlađi je sport u našem gradu i nadamo se da će, uz seniore koji nas odlično zastupaju u Prvoj ligi, ozbiljno nastaviti raditi i s omladinskim kategorijama kako bismo dobili još jedan kvalitetan sport u Velikoj Gorici“.

 

Pratite nas na društvenim mrežama